maanantai 6. helmikuuta 2017

Päivä nro 90

Jei, ihan pakko kirjoittaa ylös. Kerrankin sellainen lenkki Kikin kanssa, että mun ei tarvinnut houkutella sitä (lahjoa/temputtaa) eikä se roikkunut mun lahkeessa/remmissä eikä se kävellyt tipuaskelein. Eikä se seurannut mitään muuta koiraa (tai ihmistä tai mitään) - ainakaan niin, että mä olisin nähnyt (eli saattoi toki haistaa jonkun). Eikä mennyt siis Nemin perässä vaan olin sen kanssa kahdestaan kävelyllä, mutta se silti käveli reippasti koko lenkin. 

Tuo oli siis aamulenkki tänään. Kiki kävi kakalla ja pissas kaks kertaa. Pari koiraa tuli vastaan, Kiki oli kyllä niistä kiinnostunut muttei haukkunut eikä ylettömästi riekkunut niitä kohti.

edit. 9.2.17 klo 19:50

Loputkin päivän lenkit sujuivat Kikin kanssa kivasti. Töiden jälkeen hain koirat koirahoitolasta. Ajelin kotiin, ruokin koirat. Ajelin Karjasillalle. Käytin ensin Kikin kävelyllä, se kakkas ja sitten Nemin (ei tainnut kakata). Sitten hain Eetun japanintunnilta. Ajettiin kotiin.
Myöhemmin illalla lenkitin koirat vielä uudestaan, sitten Nemikin suostu jo käymään kakalla. Illalla koirille vielä temppusia ja nameja. 

Ei kommentteja: