sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Päivä nro 89

Nemi  ja Eetu ovat juoksemassa. Kikin käytin just takapihalla pissalla


sai se pikkukoira myös hetken aikaa touhuta lumessa, etsiä sieltä namipaloja ja muuten vaan tohottaa. Sisälle kun tultiin niin annoin koiralle vielä pahvilaatikon ajanvietteeksi, siis laatikon jonka sisään laitoin puolikkaan rouhetikun ja suljin laatikon teipillä. Nyt Kiki on jo laatikon askarrellut auki ja nukkuu eteisessä (odottaen juoksijoita takaisin kotiin).

Aamulla käytiin yhteislenkki: Jaarikselta peltojen kautta kotiin. Lenkki meni ihan kivasti. Mitä nyt itselle oli hieman hankala kulkea pelloilla vaikka siellä moottorikelkka ja mönkijäjälkiä olikin, mutta jalat silti upposivat hieman lumeen (pehmeä tai ei-tasainen alusta ei tee gudaa mun jaloille). Molemmat koirat kävivät kakalla tuolla lenkillä.

Aamupäivällä kävin myös Kikin kanssa takapihalla, silloinkin koira kävi pissalla ja olisi halunnut viihtyillä pihalla pitempäänkin: se on pikkukoiran puuhamaa jossa saa aina olla liian vähän aikaa.


edit. 9.2.17 klo 19:53

Eetu ja Nemi juoksivat yli kahdeksan kilometriä. Olivat osan matkasta juosseet joen jäällä mikä oli ilmeisesti Nemistä ollut kivaa.

Illasta/päivästä en muuta erikoista enää muistakaan ...

Ei kommentteja: