tiistai 7. helmikuuta 2017

Päivä -jolloin Kiki oli haukkumatta vesikävelyaltaassa. Myös nro 91 ja kolmetoista viikkoa leikkauksesta

Aamulla koirille yhteislenkki, mentiin eka lähipellolle ja sitten teitten kautta kotiin. Molemmat koirat kävivät kakalla. Alkumatka meni Kikin osalta hyvin, puolivälin jälkeen tahti hieman hidastui, mutta ihan hyvin se silti kotiin asti kipitti. 

Sitten jotain aamutoimia, joiden jälkeen heitin Eetun töihin. Takaisin kotiin koirien kanssa. Annoin niille aamupäivällä yhden poronkylkirimpsuluut pakkasesta. Aamupäivällä ei tehty oikein mitään. Kahdentoista tienoilla pakkasin reppuun muutaman pyyhkeen, hieman lihapullia, kukkaron ja Kikin BOTin. Ajettiin Hundspahan. Käytin Kikin kävelyllä, jolloin se pissas pari kertaa ja kävi kakalla. 

Kun mentiin sisälle Hundspahan niin Kiki oli hiljaa. Varmaan ensimmäistä kertaa. En vielä nuolassu. Sitten mentiin sinne akvaarion likelle (siis se koirien vesilaatikossa oleva juoksumatto). Vaihdoin koiralle uimalan pannan ja hihnan ettei kastella omia. Ja laitoin takkini kaappiin ja otin lihapullia (minigrippussissa) taskuun. Kiki oli hiljaa ja utelias eli tutki paikkoja. Kävi jopa vesikävelylaatikkoon menevillä rampeilla muutamaan otteeseen ihan vapaaehtoisesti. Tällä kertaa Kikille ei laitettu uimaliivejä ollenkaan. Kun sinne altaaseen lopulta piti olla menossa niin vähän Kiki vastusti, mutta huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Lihapullalla sain koiran houkuteltua laatikkoon. Kävelyssä se edelleen nojaa liikaa siihen lasiseinään, mutta ei nojannut enää niin paljon kuin aiemmilla kerroilla. Jossain kohtaa rupesi jopa itse irtoamaan siitä. Alussa vikisi tai muuten äänteli muttei haukkunut. Jossain välissä yritin ohjata sitä lihapullilla eri kohtaan, mutta oli niin jännää ettei voinut syödä. Jossain vaiheessa koira rentoutui, askellus muuttui paremmaksi ja koira myös hiljeni. Sitten alkoi lihapullatkin maistumaan. Kun stoppasin laitteen ja oltiin laskettu vettä pois niin koira pääsi pois altaasta. Annoin sille pari extranamia, kuivasin hieman ja laitoin sille sen botin päälle. Niin ja otin tietty ne uimalan vermeet (pannan ja hihnan) pois ja vaihdoin omat vastaavat koiralle. 
Sitten puin itselle ulkokamppeet, keräsin kamat kassiin ja vein koiran ulos. Se ryntäsi lumihankeen kiehnäämään ... sitten vein sen autoon ja menin sisälle maksamaan. Tai ostin yhden pussin Mush pyöryköitä ja maksoi vesikävelyn ja varasin viikon päähän uuden kuntoiluajan koiralle. 

Sitten ajoin kotiin. Käytin Nemin pissalla ja vein sisälle. Hain Kikin, käytin pissalla (pystyi pissimään bot päällä) ja toin sisälle. Sitten koira uinuivat pari tuntia ja sitten haettiin Eetu töistä. 
Kun tultiin takaisin niin Eetu ja Nemi tulivat sisälle ja mä ajoin Kikin kanssa kirkon parkkikselle. Käytin Kikin kävelyllä, se pissi pari kertaa muttei kakannut. Käveli ihan reippaasti vaikkei ollut mitään vetokohdetta edellä / missään. Kun olin ehtinyt laittaa koiran autohäkkiinsä ja istua autossa tovin niin Eetu ja Nemi juoksivat paikalle, menin niitä ulos vastaan. Otin Eetulta Nemin (joka oli käynyt kakalla ja pissaillu muutaman kerran) ja palkkasin sen ja kävelytin hieman ja laitoin autoon. Eetu jatkoi juoksemista ja tuli juoksemalla kotiin. Mä ajoin koirien kanssa kotiin, jossa annoin niille iltaruuan.

edit. 9.2.17 klo 19:48

Illalla käytin vielä koirat erikseen lenkeillä, temputin hieman Kikiä ja annoin Nemille iltanappulansa. 

Ei kommentteja: