tiistai 28. helmikuuta 2017

16 viikkoa leikkauksesta ja päivä nro 112

Aamulla käytin Kikiä päiväkotilenkin. Kesken lenkin koira leikki hetken kepillä, sitten kun keppi rupesi kyllästyttämään mutta kierrokset oli vielä korkeella niin se keksi, että voisi purra myös mua kepin sijasta. Mulla olisi kyllä ihan tarpeeksi tekemistä ja kouluttamista tuossa koirassa ilman, että tarttis miettiä mitä voidaan tehdä ja mitä pitää vältellä koska kipeä koipi ja kuntoutus ... 

No jok tap, koira sai tarpeensa tehtyä, me päästiin kotiin, mä sain tehtyä aamutoimet ja mentyä töihin. Eetu käytti Nemin aamulenkillä ja pääsi hänkin töihin. Illalla Kiki pääsee vähän purkamaan energiaansa nosework-reeneihin.

edit. 23:31

Töitten jälkeen koirat pääsivät ensin pikapissalle ja sitten yhteiskävelylle (abc-lenkki). Olin, että "kääk, johan Kiki taas ontuu" että mitä kettua. Mutta kotiutuessa selvisi, että sillä oli aika paljon lumipaakkuja tassukarvoissa, joten ainakin osa ontumisesta saattoi hyvinkin johtua siitä lumesta eikä mistään muusta.
Ruuan jälkeen koirat saivat vain hengailla hetken - tunnin pari siis. Sitten ajelin Kikin kanssa Taskilaan reenimään. Siellä käytin koiran puolen tunnin lenkillä ennen harkkoja (kävi lenkillä kakalla ja pissasi pari kertaa). Reenien jälkeen ajelin Linnanmaan prisman parkkipaikalle ja lenkitin Kikin siellä. Jotenkin se hallin piha & ympäristö on ylihämärä (plus ne pelottelut myrkkysyöteistä, vaikka niitähän nyt voi olla missä vaan).
Kotiin tultuani käytin Nemin lenkillä (ei kakannut) ja annoin sitten Nemille yhden namijutun mikä Kikillä oli jäänyt reeneissä syömättä. 

Ei kommentteja: