sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Päivä nro 68

Voiko ihanammin päivä enää alkaa?

Kuin koira joka oksentaa häkkiinsä? Jepjep, kukaan ei pakota koiraa häkkiin, mutta silti jompikumpi monesti yöllä (tai päivällä) nukkuu siellä. Ovi on auki niin koira voi tulla tai mennä vapaasti. Tällä kertaa yrjöäjä oli Kiki. Oksennuksessa oli tumma pötkö mikä näytti paskalta, mutta saattoi olla jotain muutakin (klönttiytynyt jotain aineksia masussa). Häkkipehmusteet siis pesuun.

Sitten aamuruoka ja aamu-ulkoilu. Kikin kanssa kiersin lähimetsän läpi pyörätietä ja autoteitä myöten kotiin. Koira pissasi kolme kertaa ja kakkasi. Nemi pääsi Eetun kanssa pitkälle metsälenkille (eli irtihumputtamaan) Kaistiksen taakse.

Kun tulin Kikin kanssa kotiin niin pelattiin vähän hanskalla pikkueteisessä. Eli Kiki nosteli hanskaa ja mä palkkasin sitä siitä esineen nostelusta. Kun kehuin pentua kovasti niin se tarjoili myös peruuttamista ja tassun antoa.

Myöhemmin tänään olen tehnyt sen kanssa myös kapulan nostelua ja puolen minuutin paikallalon. Paikkis tehtiin istuen (kun se makuuopetus on vasta ajatuksen asteella, ts osaa mennä maahan, mutta siellä pysyminen etenee tipuaskeleitakin pienemmin). Etupalkkana ollut puurokulho, jota Kiki tuijotti oli ehkä metrin päässä. Katsoin keittiön seinäkellosta aikaa. Kiki tuijotti kuppia maanisesti muttei liikkunut. Eilen taisin tehdä viidentoista sekunnin paikkiksen, joten tämä puol minsaa oli jo aika hurja 👀😜

Koirat ovat käyneet pari kertaa takapihalla pissalla.



Päiväulkoilua takapihalla.





Koirat ovat myös tuhonneet kumpainenkin yhdet pahvilaatikot joiden sisään pistin pari namia. Vaikka kuinka yrittäisin antaa Nemille ns vaikeamman laatikon niin aina se on aukonut omansa ensin ja namit syöty ennen kuin Kiki on saanut omaansa edes vähän rikki/auki.

edit. 23:21

Jahas. Koirat ovat käyneet muutamaan otteeseen takapihalla pissalla. Ne ovat tuhonneet lisää namipahvilaatikoita. Olen käyttänyt kumpaakin kaks kertaa lenkillä, ensimmäinen versio oli molemmilla pitempi kuin jälkimmäinen. Ne ovat syöneet sekä iltaruokansa että Nemi kotva sitten "älä ny vaan yrjöä" nappulansa. Uus Mush-pussi on taas avattu ja aamuruoka on sulamassa/turpoamassa. Kikin kanssa on tehty iltatemppuja (lepoa ja maa-paikkista mikä on niin pitkässä kuusessa kuin olla ja voi) ja Kikillä on "pyjama" päällä.

Ei kommentteja: