torstai 15. joulukuuta 2016

Ei pysty, ei kykene

Oon miettinyt lukemattomia kertoja nyt kun oon koirien kanssa kotona ja vahdin tuota toipilasta, että miksenpä pakkaisi koiria autoon ja hurauttaisi hallille reenimään Nemin kanssa. Mutta kun joku jarraa vastaan. Se halli muistuttaa liikaa siitä kaikesta mitä Kikin kanssa oli ja mitä kuvittelin tulevan, mutta mitä ei enää ole. 

Nemin kanssahan olen pari kertaa käynyt lappalaistreeneissä ja siellä jopa oon lähettänyt koiraa putkeen tai pujotteluun, että kyse ei ole vain siitä että agility lajina tekisi sieluun kipeää. Mutta jotenkin homma konkretisoituu sinne missä Kiki on käynyt treeneissä. Vaikka tietysti Nemihän siellä enemmän on harkannut. 

Hyvin isona kysymysmerkkinä nyt onkin, että jatkanko enää Activen vapaavuoromaksun maksamista. Vaikka jotain pikkureenejä voisin nyttenkin tehdä hallissa jopa Kikin kanssa. Ja tulevaisuudessa varmaan enemmänkin. Mutta silti. 

Sinällään, onko näillä mitään merkityksiä, mutta muutama vuosi sitteen lakkasin olemasta Active Dog -seuran jäsen. Sen jälkeen lakkasin olemasta Okk:n jäsen ja viimeisenä niittinä (jo ennen kuin Kikin kyynärmörkö löytyi) lopetutin ASB-lehden tilaamisen. En tiedä yhtään mitä kohti ollaan menossa, mutta jotain uutta varmastikin kun ovia takana sulkeutuu.

edit. 04.01.17 klo 10:49

Activen kausikortti peruttu ts tästä vuodesta eteenpäin ei enää käydä siellä. 

Ei kommentteja: