lauantai 17. syyskuuta 2016

Tassu

Viime reeneistä tuli kotiläksyksi tassunantamisen opettaminen. Ei nyt oikein välähtänyt niin käsky on niinkin tylsä kuin "tassu". Torstaina Kiki lähinnä tarjosi namista luopumista ja pitkän odottamisen jälkeen sain vissiin yhden tassunannon aikaan. Nyt homma sujui jo huomattavasti paremmin eli Kiki tuntui melko nopsastikin tajuavan mitä siltä haluan. Ensin tosin kun sen ei pitänyt enää huitoa nyrkkiä jossa oli nami vaan muuten vaan kättä niin meinasi pentu hermostua, mutta saatiin me tuossakin onnistumisia aikaan. Seuraava vaihe ehkä olisi vastakkaiset tassut (suora tassun ojennus on luuserihommaa, tassua pitää tarjota vähän vinoon niin tulee venytys samalla). 

Nemi teki samalla myös tassuilla heilutuksia ja antoi mulle aina välillä pusua, että irtoaisiko niillä namuja (ja irtosihan niillä :) ). 

Eilen en jaksanut lähteä lappalaisreeneihin kun töissä meni niin pitkään. Sen sijaan käytiin koko porukalla pitkähkö lenkki ja tytöt pääsivät jokeen kahlailemaan. Tosin Nemi oli ensin innolla menossa joelle mutta kun huomasi kuinka kylmää vesi oli niin ei se siellä viihtynytkään kauheesti. Kiki sen sijaan oli aika tohkeissaan kyseisestä aktiviteetista. Nemi pääsi myös joen likeiselle nurmialueelle hetkeksi irti ja juoksikin innoissaan ees-taas (ei veteen kuitenkaan). 

Tänään käytiin päivällä Jäälissä katselemassa Kiiminkimaratonia (Eetu osallistui varttimaralle). Tai koirien kanssa kävin vain likeisessä männikössä kävelyllä, kun en viitsinyt niitä viiä haukkumaan juoksijoille. 


 





Ei kommentteja: